פטרית קנדידה על הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/11/2016 | 21:38 | מאת: תדי

שלום דר קליין , אני בן 70 בדרך כלל בריא . מזה כ 6 חודשים , אני סובל מהרגשה לא טובה בחלל הפה , מעין חיספוס ויובש . כמו כן הופיעו הפרעות במערכת העיכול . פניתי לרופא א.א.ג שאכן איבחן שהלשון שלי מכוסה בשכבה לבנה של קנדידה . הרופא רשם לי כדורי אורלטון . למרות שלקחתי כבר כ 50 כדורים , במינון של 5 כדורים ביום , הרגשתי לה השתפרה והלשון נשארה באותו מצב . אודה על התייחסותך ועל דרך לפתרון בעיה כל כך מציקה . בכבוד רב ,

14/11/2016 | 21:30 | מאת: ד"ר הילה קליין

האם אתה מגרד את הלשון עם מברשת מיוחדת ללשון לפני שאתה לוקח את ה oralten? ללא גירוד החיפוי ה oralten איננו יעיל. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות