מתי משתמשים בהרמת סינוס סגורה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/09/2016 | 17:24 | מאת: מיטל

באילו מקרים אפשר להשתמש בהרמת סינוס סגורה , כלומר כמה עצם חסרה אפשר להשתמש בהרמת סגורה או אפילו כמה עצם צריך להיות כדי להשתמש והאם זה שעקרו את השן עקב סדק אבל תפסנו את זה מאוד מהר הכאבים תקפו לפני שראו בכלל רנטגנית ועל פי הסתכלות סימנים לככה ועקרו מהר הסיכוי לכך שפחות נספגה עצם ויהיה סיכוי אפילו שתל בלי הרמה , או הרמה סגורה , עשיתי כבר סיטי ואדע בקרוב אבל מה הסבירות במצב כזה?

16/09/2016 | 17:30 | מאת: ד"ר הילה קליין

מיטל שלום הרמת סינוס סגורה נוהגים לעשות כאשר חסר מעט עצם . בערך 2 - 3 ממ . כאשר החסר גדול יותר בד"כ תוצאות טובות יותר להרמת סינוס פתוחה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות