שריפה בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/08/2016 | 18:31 | מאת: א

שלום רב, בת 33 סובלת מדיכאון והפרעות חרדה מטופלת בויפאקס וקסנגיס. תקופה די ארוכה סובלת משריפה בפה שמתגברת בשעות ההיום והערב. השריפה היא בכל חלל הפה, לשון, חניכיים, חך, שפתיים ואפילו באזור הגרון. בזמן האחרון גם גרד בזוויות השפתיים. בבדיקה רופא משפחה הכל תקין. לפעמים יוצאת לי אפטה ונעלמת מעצמה. השריפה נעלמת בלילה, מופיעה בבוקר ומתגברת במהלך היום. קיבלתי זריקות של b12. הרופא אומר שזה לא נראה כפטריה. ניסיתי דאקטרין, אוראקורט שום דבר לא עוזר. אולי זה חשוב, התופעה התחילה בתקופה של מתח קשה והתגברות החרדות. אשמח לקבל את חוות דעת

11/08/2016 | 15:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

ייתכןן והצריבה בפה נובעת משינוי וירידה בכמות הרוק עקב החרדה והתרופות שהנך לוקחת. מומלץ לפנות לייעוץ אצל מומחה/ית לרפואת הפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות