דילמה בקשר לשתל דנטלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/06/2016 | 11:08 | מאת: קורל

שלום בקרוב אמורה לעשות סיטי ולהחליט להמשיך . מדובר בשן 27 אשר עקרו עקב סדק. שאלה היא אם במקרה יראו שאצטרך הרמת סינוס האם כדאי לעשות שתל או לוותר יש שן לפני ואחרי , אבל למרות זאת קצת מציק מרגישה את החוסר של השן ובמיוחד אני כזאת שגם שוחקת שיניים. השאלה אם במקרה יהיה צורך בהרמת סינוס ואחליט אם כדאי , אם במקרה אחליט שלא לעשות הרמת סינוס ושתל מה ההשלכות של זה לשאר השיניים? ועוד לפני שנה - שנה וחצי בערך לפני בהרבה לפני העקירה וסדק העצם בסדר גמור זה מעיד משהו על סיכוי ספיגת העצם שיצריך או לא יצריך הרמת סינוס? ומשהו שלא קשור שיעשו סיטי יש לי בעיה עם אבנית בשן אבל הצילום ייעשה כנראה לפני השיננית עוד האם זה משפיע על הצילום ו/או תוצאות הצילום?שלום בקרוב אמורה לעשות סיטי ולהחליט להמשיך . מדובר בשן 27 אשר עקרו עקב סדק. שאלה היא אם במקרה יראו שאצטרך הרמת סינוס האם כדאי לעשות שתל או לוותר יש שן לפני ואחרי , אבל למרות זאת קצת מציק מרגישה את החוסר של השן ובמיוחד אני כזאת שגם שוחקת שיניים. השאלה אם במקרה יהיה צורך בהרמת סינוס ואחליט אם כדאי , אם במקרה אחליט שלא לעשות הרמת סינוס ושתל מה ההשלכות של זה לשאר השיניים? ועוד לפני שנה - שנה וחצי בערך לפני בהרבה לפני העקירה וסדק העצם בסדר גמור זה מעיד משהו על סיכוי ספיגת העצם שיצריך או לא יצריך הרמת סינוס? ומשהו שלא קשור שיעשו סיטי יש לי בעיה עם אבנית בשן אבל הצילום ייעשה כנראה לפני השיננית עוד האם זה משפיע על הצילום ו/או תוצאות הצילום?

05/07/2016 | 08:23 | מאת: ד"ר הילה קליין

קורל שלום אם ישנה שן נגדית תחתונה בפה ( 37) מומלץ לבצע שתל באזור השן החסרה 27 . הרמת סינוס הינה ניתוח פשוט כל עוד מבוצע בידים מיומנות עי כירורג/ית מומחים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות