זמן המתנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/05/2016 | 18:15 | מאת: ירדן

רציתי לשאול האם זמן השיקום לאחר החדרת שתל בלסת עליונה שמעתי שזה יותר זמן מלסת תחתונה והאם זה משנה גם את סיבת העקירה שהיתה לפני שהתקינו את השתל וגם אם עשו גם השתלת עצם ואם לא עשו גם יש הבדל בין לסת תחתונה ועליונה ואם כן כמה? וגם האם עושים בדיקות/ביקורות בזמן ההמתנה?

05/05/2016 | 08:51 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום הזמן הסטנדרטי להמתנה בלסת התחתונה הוא 3 חדשים לעומת 6 חדשים בלסת העליונה. כמובן שהזמן עשוי להשתנות במקרים ספציפיים בגלל סוג העצם או מקרים בהם בוצעה השתלת עצם או ניתוח הרמת סינוס ( השתלת עצם בסינוס המקסילרי ) בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות