כאבים ממושכים עקב שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/01/2016 | 09:58 | מאת: חנה

שלום רב, ביולי 2015 אחותי עקרה שן מאחר ונשברה ל-2.(שן שעברה ט.שורש ולא היה לה כתר). בסי.טי נאמר לה שאין צורך לבצע הרמת סינוס. מדובר בשן 25 לסת עליונה. לפני כשבועיים ביצעה השתלה. לקחה אנטיביוטיקה דלצין 300 מג 4 פעמים ביום למשך שבוע, שטיפות וכדורים נגד נפיחות. לאחר יומיים החלו כאבים חזקים. לאחר שבוע חזרה לרופא להורדת תפרים ושם לה ציפורן וכרית ריפוי. נתן לה אנטיביוטיקה ארתרומיצין 2000 מג ליום למשך 3 ימים. הכאבים לא נרגעו. חזרה אליו שוב וחיזק את כרית הריפוי כי השתחררה. נתן לה דלצין 150 מג 3 פעמים ביום. במשך השבועיים עשה צילומים ואמר שהשתל תקין ולא קרוב לסינוס. חשוב לציין שלפני שלוש וחצי שנים שברה את הלסת עקב נפילה מאיבוד הכרה. האם יש קשר? היא סובלת מכאבי תופת ואובדת עצות. אודה על עצתך ועזרתך הדחופה בנושא. חנה

08/02/2016 | 11:18 | מאת: ד"ר הילה קליין

חנה שלום מומלץ לפנות לרופא המנתח שביצע את ההשתלה לפתרון הבעיה. במידה והכאבים לא חלפו לאחר שבועיים יש לשלול התפתחות של זיהום באזור. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות