חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/10/2015 | 22:52 | מאת: דקלה

בעקבות כיסי חניכיים, הרופאה שלי המליצה לי לעשות ניתוח חניכיים להכניס חלבון אמודגיין לחידוש רקמות להוסיף אבקת עצם BIO-OSS לעשות רגנרציה מודרכת ובנוסף לעשות השתלת עצם עצמית. האם תוכלו בבקשה קצת להסביר לי על הפרוצדורה הזו, סיכונים וסיכויים ? מה הכדאיות בלבצע אותה, או האם ניתן לוותר ? תודה.

20/10/2015 | 10:06 | מאת: ד"ר הילה קליין

דקלה שלום סיכויי ההצלחה תלויים במצב בו נמצאות החניכיים , לאחר ההכנה הראשונית שלהם , קרי הקצעות שורשים - ניקוי אבן עמוק. וכמו כן באיך שאת שומרת אחכ על מקום הניתוח ניקוי וכד', כמו כן כתלות בנסיון הרופא המנתח. \לפני ניתוח כזה מומלץ להתייעץ עם מומחה לחניכיים - פריודונט. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות