אבן בבלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/09/2015 | 11:23 | מאת: מיקי

מזה כמה ימים אני סובלת מכאבים חזקים בבלוטה מתחת ללשון בצד ימין. הכאב שורף במיוחד בזמן שאני אוכלת. הייתי אצל כירורג פה ולסת אתמול ועשו לי ct ונמצא שיש לי אבן בבלוטת הרוק. הרופא הזמין אותי לבדיקה רק בעוד שבוע, אמר שכנראה צריך אנדוסקופיה... איך עוברים שבוע עם כאבים כה חזקים? האם הכאבים מעידים על בעיה דחופה? האם יש מקומות שעושים את הפרוצדורה באופן פרטי? אני מירושליים... help...

19/09/2015 | 20:48 | מאת: ד"ר הילה קליין

מיקי שלום על מנת להקל על הכאבים החריפים מומלץ להרבות בשתיית מים ולעסות את הבלוטה. אני מבצעת את הפרוצדורה באופן פרטי בחיפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות