כאבים בלסת שמאל לאחר הרדמה לצורך טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/05/2014 | 06:56 | מאת: משה

הכאבים מתרכזים במפרק הלסת שמאל נפיחות קלה הכאבים הם בלעיסה אני לא מסוגל ללעוס ללא כאבים במפרק הלסת בתודה משה

15/05/2014 | 19:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

משה שלום כאבים לאחר טיפול שורש או טיפול שיניים ממושך, עשויים לנבוע מפתיחת הפה למשך זמן ארוך ועומס על המפרק . ניתן להקל על ידי עיסוי מקומי ותרופות נוגדות דלקת שאינן סטרואידים ( NSAIDS ) והקפדה על כלכלה רכה. כמו כן הדבר עשוי לנבוע לעיתים מדלקת בשריר עקב זריקת ההרדמה. גם כאן הטיפול זהה והכאב יחלוף עם הזמן. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות