שן כלואה עודפת קדמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/01/2014 | 19:26 | מאת: יפה

לביתי בת ה16 עשינו צילום פנורמי לצורך ישור שיניים, בצילום גילו שיש שן עודפת קדמית בלסת התחתונה, האורטודנט המליץ לעקור ורופא שיניים אמר שזה מסוכן אולי יש עצב בסביבת השן הכלואה, מה כדאי לעשות?

07/02/2014 | 07:06 | מאת: ד"ר הילה קליין

יפה שלום במידה ויש צורך בהוצאת שן כלואה לצורך יישור שיניים כדאי לעשות זאת. לגבי סיכונים צריך לפנות למומחה בכירורגית הפה והלסתות . לרופא שיניים כללי אין תמיד את הידע והנסיון בעקירת שיניים מורכבות. בברכה, ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות