בליטה בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/12/2003 | 10:19 | מאת: פיני

בחצי שנה האחרונה מיד עם לעיסת מזון אני מזהה התנפחות--מעין גולה--המופיעה רק בלסת שמאל בין הרקה לבין עין שמאל ,לאחר מספר דקות אחרי האכילה הגולה נעלמת,התופעה הינה ללא כאבים,פרט לעיוות אסטטי בפנים. מה זה והאם זה מחייב טיפול ואצל מי... לידיעתך! לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח הרמת סינוס ,השתלת עצם מהאגן + 8 שתלים בלסת עליונה 4 אחרונות משמאל 4 אחרונות מימין האם יתכן קשר? בתודה פיני

01/12/2003 | 23:12 | מאת: ד"ר מיכה פלד

פיני כתב/ה: > > בחצי שנה האחרונה מיד עם לעיסת מזון אני מזהה התנפחות--מעין > גולה--המופיעה רק > בלסת שמאל בין הרקה לבין עין שמאל ,לאחר מספר דקות אחרי האכילה > הגולה נעלמת,התופעה הינה ללא כאבים,פרט לעיוות אסטטי בפנים. > מה זה והאם זה מחייב טיפול ואצל מי... > לידיעתך! לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח הרמת סינוס ,השתלת עצם מהאגן > + 8 שתלים בלסת > עליונה 4 אחרונות משמאל 4 אחרונות מימין האם יתכן קשר? > > בתודה פיני > שלום פיני אני רואה שקיבלתה תשובה מד"ר צבי גוטמכר. אני מסכים אם כל הנאמר

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות