כאבים בלסתות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/10/2006 | 09:53 | מאת: דודי

שלום מזה מס' חודשים אני סובל מכאבים בלסתות. קושי בלעיסה והרגשה שהן "נתפסות" וקשה לשחרר אותן ובכל פעם שאני מזיז את הלסת שומעים "קליקים" וזה מאוד כואב. .אין לי תופעה של חריקת שיניים בלילה. המצב הולך ומחמיר . מה עלי לעשות ולאן לפנות לבקשת עזרה? תודה דודי

04/10/2006 | 12:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

לדודי שלום! ייתכן ואתה סובל מכאבים שמקורם במפרקי הלסת. יש לפנות למרפאות מפרקי לסת על מנת לאבחן את הסיבה לכאבים. ייתכן וניתן לפתור את הבעיה בעזרת סד לילה או פזיותרפיה המיועדת למפרקי הלסת. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות