טיפול אנטיביוטיטי בעקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/03/2006 | 11:40 | מאת: לאה

שלום רב, ביתי בת ה-16 צריכה לעבור עקירת שן בינה כירורגית, ברקע יש קוליטיס ואלרגיה למוקסיפן. שאלתי- האם יש אפשרות להמנע מאנטיביוטחקה אחרי העקירה? האם ידועה אנטיביוטיקה שלא תגרום להתלקחות של הקוליטיס? טיפול באזניל גרם לפני חודשיים להתלקחות קשה ואנו חוששים מנטילת אנטיביוטיקה. תודה, לאה

30/03/2006 | 17:42 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללאה האם כל אנטיביוטיקה גורמת לביתך בעיות? קיימים עוד סוגי אנטיביוטיקה מלבד מוקסיפן. כמו כן לא כל עקירה כירורגית מחייבת טיפול אנטיביוטי. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות