כאבי פנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/01/2006 | 00:00 | מאת: *

לד"ר מיכה פלד שלום רב! אני בחורה בת 23 ומגיל 17 סובלת מכאבי פנים..שעד היום עדיין לא ברור לי מהו מקור הכאב. עברתי הרבה בדיקות ,ולפני כשנה הובחנו אצלי שתי שיני בינה כלואות ,שלדברי הרופאה הן המקור לכאב+שחיקת שיניים. עקרתי את השיניים (לפני שנה) והשתמשתי בסד לילה, אציין שמצבי לא השתנה בכלל. עברתי גם בדיקת CT מח והדיקה תקינה. יש לי תור בעוד חודש לרופא מפרקים... אנסה לתאר לך את הכאבים והפרעות שאני מרגישה ואולי תוכל לכוון אותי למי ניתן לפנות עוד.. לפעמים אני מרגישה מן שריפה באזור הלחיים, מן קפיצות של עצב וזרמים שונים.. כשאני מחייכת אני מרגישה מן רעד בלחיים תחושות משונות..האם יתכן שכל זה נובע מבעיות של מפרק הלסת? בתודה מראש, *

30/01/2006 | 15:21 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! הכאבים שאת מדברת מזכירים כאב ממקור עצבי. האם נבדקת אצל נוירולוג? בברכה ד"ר מיכה פלד

30/01/2006 | 21:35 | מאת: *

בתגובה לתושבתך, כן ניבדקתי אצל נוירולוי אבל הוא שלח אותי לעשות CT ועשיתי אותו. והבדיקה מראה שהכל תקין.אבל התחושה הלא נוחה הזאת בפנים לא עוברת..לא יודעת מה לעשות עברתי הרבה רופאים(פה ולסת,נוירוליג,א.א.ג,CT -מוח ,רופאת משפחה) לא יודעת לאן לפנות.. אני מרגישה כל עצב ועצב כל תנועה ותזוזה שלו לפעמים בלחיים לפעים בשפתיים ובאף.כאשר אני מחייכת קיים מן רעד בלחיים וזה מאוד מפריע לי בחיי היו יום. אולי אני צריכה להבדק אצל פרופסור לנוירולוגיה? תתן לי עצה כלשהי לא יכולה לחיות ככה יותר.....

23/09/2007 | 22:29 | מאת: כאבי פנים 26

היי רציתי לשתף שגם אני סובל מזה כמה שנים טובות בכאבי פנים כמו אלו שאת מתארת. אני סובל מזה נורא ולא יודע למי לפנות.. אוי תוכלי לעזור לי ולומר לי למי לפנות?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות