חתך כתוצאה ממעידה על הפנים ברחוב.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/06/2019 | 19:38 | מאת: אני

שלום רב, אתמול מעדתי ברחוב ונפלתי על הפנים, קיבלתי מכה חזקה באף ונוצר לי חתך באזור השפה העליונה ומעל השפה העליונה. אני מטפלת בעצמי עם אלכוהול מחטא ומשחת פולאדין , יתרה מכך, החתך אינו עמוק ולכן אין צורך בתפרים. הבעיה היא שהיום בבוקר שמתי לב שבאזור השפתיים בפנים הפה יש לי מעין נקודה לבנה, מוגלה לבנה שאין לי מושג כיצד לטפל בה. האם ישנן משחות שיתאימו לטיפול בה? האם טגיל ג'ל, משחה שמיועדת לטיפול בין היתר בתינוקות ופצעים בחלל הפה, יכולה להועיל במקרה כזה? חשוב לציין שהיום התחלתי, בנוסף לכך, ליטול אנטיביוטיקה, אוגמנטין, 850. תודה מראש על העזרה ובברכת שבוע טוב!

11/06/2019 | 19:59 | מאת: אני

שכחתי לציין שמיד לאחר הנפילה התנפחה לי השפה העליונה ואני מניחה שהמוגלה היא תוצר של נפילה זו.

12/08/2019 | 06:48 | מאת: ד"ר הילה קליין

רצוי להבדק אחרי החבלה אצל כירורג/ית פה ולסת. ולבצע צילום פנורמי בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות