עודף רוק בפה אחרי טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/05/2019 | 13:51 | מאת: ניק

אני בתהליך של טיפול אסטטי של ציפויי שיניים. כרגע עם ציפויים זמניים אחרי השחזת שיניים. אחרי הטיפול האחרון סובלת מהצטברות רוק קבועה בחלל הפה מעל חניכיים עליונות וזוויות הפה עד כדי חוסר יכולת לדבר בלי שאוצף ברוק. גם הדיבור יותר קשה. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר צריך לעשות? לא יכולה לחיות ככה

12/08/2019 | 06:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

צריך לבדוק האם היה שינוי בסגר השיניים כתוצאה מהטיפול האסתטי. שינויים סיגריים הכוללים שינויי בצורת הסגירה של השיניים או שינוי מימד אנכי של הפנים עשויים להקשות על השליטה וויסות הרוק בתוך חלל הפה. אשר יוצרים הרגשה מוטעית של עודף רוק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

26/09/2023 | 21:32 | מאת: אילנית

שלום רב, מאז ההשתלת שיניים (בנובמבר יהיה שנה) אני סובלת מריבוי רוק חזק וזה מגיע למצב של חנק בשינה. מה אפשר לעשות אם זה? אני ממש סובלת מזה! תודה מראש

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות