הקצעת שורשים ושתלים בטוחנות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת, אנדוסקופיה של בלוטות הרוק ושתלים

12/04/2019 | 16:41 | מאת: דנה

אני מאוד דואגת ורציתי לשאול לדעתך.לי יש שתלים בכל השיניים הטוחנות לסת עליונה ותחתונה.בעליונה ביצעו גם הרמות סינוס.עברתי למרפאה אחרת ורופאה המתמחה בחניכיים אמרה שמצב החניכיים של לא טוב ונתנה לי שני סוגי אנטיביוטיקה לעשרה ימים מוקסיפן פורטה ופלגל.וכמו כן אמרה לי לעשות הקצעת שורשים.שאלתי היא האם הקצעת השורשים אינה יכולה לפגוע בשתלים ומה את אומרת על האנטיביוטיקה. אודה מאוד לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

היי דנה, הקצעת שורשים אינה יכולה לפגוע בשתלים. להיפך, יש צורך בהקצעה והסרת אבנית אחת ל3 חודשים על מנת לשמור על השתלים.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת, אנדוסקופיה של בלוטות הרוק ושתלים