עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/01/2004 | 20:30 | מאת: יבגני

שלום, אני צריך לעקור שן בינה. יש לי רגישת יתר באזור שינים והרדמה מקומית אינה מספקת. בנוסף יש לי חרדת כאב חזקה . איך אתה מציע לעקור את השן? תודה מראש יבגני.

08/01/2004 | 13:22 | מאת: ד'ר לוישטיין

בגני zdarov עקירת שן בבי'ח עם גז נייטרוס אוקסיד הידוע כגז הצחוק. בנוסף חומר הרגעה מסוג דורמיקום בזמן הטיפול דרך הוריד. מומלץ גם לקחת טרנקוילזרים (וליום וכ'ו)לפני הפרוצדורה. עקירה נעימה

10/01/2004 | 12:01 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליגני שלום. אינני רוצה להפחידך אך אני ממליץ לפנות לרופא מומחה לכרורגיה פה ולסתות אשר למד כיצד לטפל במקרים שכמוך . לתת הנחיות דרך האינטרנט אני נזהר כי אולי צריך רק הסבר שאר לרוב מרגיע ביטחון של הרופא בהבנה שהוא יכול לפתור ישנם דרכים רבות לפני שמגיעים לטיפול תרופתי שמבחינתי היא הקו האחרון . במידה ותרצה אצנו אוכל להסביר את המקרה שלך לרופא במחלקתי כך שנדע מראש ואני חושב שזה יוכל לעזור לך מאד. תזכור שתמיד תוכל לקבל דורמיקום או וליום וכ"ו אך אני רוצה שתלמד לא לפחד . ואולי אם נסביר תדע לקראת מה אתה הולך ותוכל להתגבר לא לבד אלא יחד עיתנו. במידה ואתה מעוניין תפנה לרופא בשם ד"ר אומרי אמודי. בהצלחה.

11/01/2004 | 12:42 | מאת: יבגני

תודה על התשובה. וגם ישנה אצלי רגישות יתר באזור השניים מזה אני גם פוחד, מה עושים במיקרה כזה. תודה מראש יבגני.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות