החלפת סתימת אמלגם בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/03/2019 | 22:02 | מאת: אמיר

שלום לכם, נתגלו אצלי סימנים לבנים בפה והוצלץ לינע״י רופאי פה ולסת להוציא את סתימות האמלגם שיש בפה והם קרובות לסימנים אלו. הבנתי שצריך להוציא את הסתימה לפי פרוטוקול בטיחותי, ידוע לכם אם ישנם רופאים בצפון שפועלים לפי פרוטוקול בטיחותי?

09/04/2019 | 13:14 | מאת: ד"ר הילה קליין

אין הוכחה שסתימות אמלגם גורמות לנגעים לבנים ברריות הפה. לעומת זאת נגעים לבנים בחלל הפה דורשים לעיתים בדיקה ומעקב שכן עשויים להיות טרום ממאירים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות