לגבי שאלתי מיום 240119 לגבי השתלות שבוצעו

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/02/2019 | 09:04 | מאת: ענת

לשאלתי מיום 24 לראשון לגבי שתלים שבוצעו לי שאלת אם אני סובלת מנפיחיות או הפרשות מהאף, אז לא זו הבעיה. בלסת הימנית האוכל לא נלעס אני מרגישה שאין התאמה בין השנים.ובלסת השמאלית למטה הרופא עקר לי שתל אחד והגשר יושב על פחות שתל.כמו כן רואים את השתלים וזה מאוד לא אסתתי.השתלים למטה בוצעו בפעם שניה לאחר שלא צלח פעם ראשונה. שאלתי האם בכל מצב יש אפשרות לתיקון או שזה נזק בלתי הפיך.מה עלי לעשות. רוצה לציין שהרופא שעשה את המלאכה הוא כירורג פה ולסת.ניהל מחלקה בבית חולים.

11/03/2019 | 11:40 | מאת: ד"ר הילה קליין

כל מקרה לגופו , אך בד"כ ניתן להסיר שתלים ולבצע מחדש כולל השתלות עצם אם צריך . בירורים שכדאי לעשות בנוסף בדיקת מצב השיניים והחניכיים- עששת מחלות חניכיים עשויות לתרום לשינויי טעם בפה אולטרה סאונד של בלוטות הרוק. בדיקה של רופא גסטרו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות