כאבים שמרגישה שיש לי מהשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/12/2018 | 21:02 | מאת: שרית

יש לי כאב ממש חזק כל פעם שמנקה בין שיניים בשן מסוימת היה גם דימום נוראי בהתחלה אבל עכשיו הדימום רק מדי םעם והכאב כל ממש מנש חזק ונמשך הרבה זמן עוד אחרי הצחצוח והניקוי ולפעמים לא תמיד גם לםעמים רגישות וכאב קצת גם בלעיסה וגם הרגשת לחץ ללא קשר לאכילה. מה זה יכול להיות האם מהחניכיים מהשן ומה זה יכול להצביע?

03/01/2019 | 13:06 | מאת: ד"ר הילה קליין

יכול להצביע על דלקת חניכיים הנובעת ממחלת חניכיים, סדק בשורש / דחיסת מזון. גש/י לבצע צילום פנורמי עם צילום קטן מכוון לאזור ולכ/י להבדק בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות