תחושה של סבר או סדק בשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/12/2018 | 18:19 | מאת: שמרית

מקווה שאני סתם מרגישה יש לי תחושה מעין שבר מתחת לכתר קבוע. שאלתי מה ההבדל בין שבר לסדק בשן האם רואים בצילום במיוחד שזה מעל חודש ומה הטיפול לזה ? ואם זה שן שיש בה כבר כתר אם יהיה שבר או סדק במקרה כזה יש אפדרות לטפל או רק עקירה?

03/01/2019 | 13:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

סדק בשורשי השיניים ,בדכ בשיניים שעברו טיפולי שורש, כאשר מתקדם עשוי להוביל לשבר . ועקב כך לזהום באזור העצם האוחזת את השן. הטיפול המומלץ בדכ עקירה ושחזור גרמי של חלק העצם שאבד/ נספג בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות