ביופסיית בלוטת רוק. סיבוכים?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/11/2018 | 00:24 | מאת: עילית

מה הסיכונים וסיבוכים שעלולים להיות מביצוע בדיקת ביופסיה לאבחון מחלת הסיוגרן?

25/11/2018 | 06:04 | מאת: ד"ר הילה קליין

אבחון סיוגרן עשוי להתבצע עי מספר פרמטרים הכוללים בדיקות דם , בדיקות דמעות וסיאלוגרפיה. ביופסיה של בלוטת הרוק היא קודם כל ניתוח שאחריו הרבה מדווחים על חסר תחושה נקודתי בשפה. או פגיעות חמורות יותר באם מבוצע מבלוטת הפרוטיד. שאל/י את הרופא/ה שלך מה נחיצות הבדיקה? ומה תתרום לקיחת ביופסיה במקרה שלך. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות