בלוטות גליים בצידי הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/06/2018 | 20:37 | מאת: לירז

שלום ד"ר , יש לי בעיה בלשון של שנים, לפני 7 שנים הייתי אצל מומחה פה ולסת בבית חולים בגלל שיש לי בלוטות בצידי הלשון מן אפטות כאלה , המומחה אמר לי שזה בגלל השיניים אבל בשבוע האחרון אני מרגישה שזה החמיר וגם כואב מאוד ומקשה לי על הדיבור וכואב כשזה מתחכך עם השיניים מה גם שזה מפריע לי להתרכז בעבודה. יש לי תור לרופא בעוד שלושה שבועות ואני ממש לא יכולה לסבול את זה. מה דעתך בנושא? יש דרך להקל או מה זה באצם אומר? תודה מראש.

20/08/2018 | 09:17 | מאת: ד"ר הילה קליין

האם עשית בירור לאפטות? ספירת דם מלאה? בדיקות לרמת B12 , ברזל חומצה פולית? כדאי לערוך כאלו טרם הפניה לרופא. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות