בניית עצם מודרכת והשתלת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/02/2018 | 08:17 | מאת: דניאלה

שלום, אשמח לדעת האם קיימים סיכונים בעת בניית עצם מודרכת והשתלת שן ושימוש קבוע בתרופה ביולוגית (אקטמרה). הינני חולה בדלקת פרקים שיגרונית. המחלה ברימיסיה. נאמר לי שניתן לגשת להשתלה יום לפני לקיחת התרופה ודחיית המנה הבאה במספר ימים. תודה רבה חחג שמח.

03/03/2018 | 22:25 | מאת: ד"ר הילה קליין

תרופות מסוג אקטמרה במיוחד אם נלקחות ביחד עם תרופות אחרות לטיפול בדלקת פרקים עשויות לגרום לריפוי איטי יותר מהמצופה. יש לקחת זאת בחשבון . כדאי התייעץ עם הרופא המטפל טרם הפסקת התרופה ולבצע רק טיפולים כירורגיים הכרחיים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות