פה שורף והפרעות בדיבור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/06/2005 | 14:03 | מאת: מוטי

לכל הוראים שלום רב, הנני נאלץ לפנות אליכם בעזרת אתר זה, אולי מישהו יוכל לעזור לי. אני סובל מתופעה של פה ושפתיים שורפות, וקצת הפרעות בדיבור. הגעתי דרך חיפוש באתרים שונים למחלה שנקראת שוגרון סינדרום. אם מישהו שקורא את הכתבה הזו או מעיר את התופעה יוכל להתקשר אלי לטלפון מס 0523468633 ויוכל לעזור לי במידע אודה לו מאד. הייתי אצל כל סוגי הרופאים, ולא נראה לי שמהם אני אוכל לקבל עזרה.

05/06/2005 | 13:53 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למוטי צריבה בחלל הפה יכולה לנבוע מיובש פה ולא בהכרח שמקורו במחלת סיוגרן, יכולות להיות סיבות נוספות כמו חסר בויטמינים , פטרת הפה ועוד. כדאי להבדק במרפאות פה ולסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות