כאב לאחרי עקירות שיני בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/01/2018 | 20:49 | מאת: עמית

היי, ביום ראשון ביצעתי עקירה של שתי שיני הבינה הימניות. העיקרה הייתה כירורגית שכללה פירוק -ניסור השן. הרופא ציין כי השן התחתונה קרובה מאוד לעצב. היום חמישה ימים אחרי עדין סובלת מכאבים. עיקרים מטה, אזור הלסת, מקרין לאוזן ו״שורשי״ השיניים מטה. האם הגיוני? התאוששות והחלמה לוקחת זמן כה רב? תודה עמית

03/03/2018 | 21:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

ההחלמה מעקירות שיני בינה כלואות אורכת בין 3 ימים עד 10 ימים תלוי במורכבות. ניתן להקל עי גרגור בחומר שטיפה המכיל כלורהקסידין. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות