שפה רדומה לאחר ביופסיית שפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/07/2017 | 16:53 | מאת: ליאור

שלום, עברתי היום בבוקר ביופסיה של השפה התחתונה (בלוטות רוק מינוריות) לבירור שיוגרן. ההרדמה חלפה כבר לפני שעות. עם זאת, החצי הימני שהשפה, מול האזור בו נלקחה הביופסיה, נותר רדום לחלוטין. מדובר בביופסיה השנייה משום שבראשונה מסתבר שלא נאסף די "חומר". התופעה לא קרתה לאחר הביופסיה הראשונה. האם הדבר יישאר כך? האם מדובר בפגיעה כרונית בעצב? אני מודאג מאד. תודה ליאור

02/08/2017 | 05:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

ליאור שלום סביר להניח שמדובר בסעיפים סופיים של העצב שנפגעו במהלך הביופסיה. רק הזמן יוכל לומר האם התחושה תחזור למצבה הקודם. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות