החלמה לאחר עקירת שן בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/03/2017 | 13:21 | מאת: אדוה

רציתי לשאול אמורים לעקור לי שבוע הבא בשעות הערב המוקדמות שן האם אפשר למחרת ללכת כבר לעבודה במידה ולא יהיו כאבים נוראים או שלא כדאי/ מומלץ ועדיף 24 שעות לנוח למרות שהעבודה שלי איננה פיזית? ובאופן כללי צריכה עוד טיפול שייעשה אחרי העקירה אחרי כמה זמן אפשר כבר לעשות טיפולים מרגע העקירה?

18/03/2017 | 21:37 | מאת: מיכל

ניתן ללכת לעבודה כבר ביום למחרת, למעשה גם באותו יום אבל מאוד תלוי מה סוג העבודה שלך והאם יהיה כאב , לא ממש כאב קצת וגם כדור נגד כאבים יכול לעזור אם הטיפול שאת צריכה לעשות הוא באותו אזור של השן שעקרת צריך לחכות משהו כמו חודשיים שלושה בטרם ביצוע שתל ( וCT אם האזור מצריך זאת) אם הטיפול הוא בשן אחרת אין מניעה כבר למחרת!

21/03/2017 | 10:12 | מאת: ד"ר הילה קליין

באופן כללי ניתן לומר כי עקירת שן איננה מצריכה מנוחה. במידה ואין הגבלה בפתיחת הפה לאחר העקירה אין מניעה לבצע טיפולי שיניים אחרים במהלך אותו השבוע. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות