כאבים חזקים בלסת סחרחורות ובחילות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/02/2017 | 22:22 | מאת: עינב

שלום, בשבוע האחרון התחילו לי כאבים חזקים בלסת, הרגשה שכל הזמן תפוס. אין כאבים נוספים בזמן פתיחה/אכילה. ביום שבת הכאבים החמירו ונוספו סחרחורות והקאות בלי הפסקה. פניתי למיון ושם נבדקתי על רופא אאג שהבחין שהשמיעה בצד אחד ירדה משמעותית. נתן אקרוקסיה לשבוע ושוחררתי. הכאבים לא פסקו, ולכן פניתי לרופא פה ולסת באופן פרטי שלא ראה ממצאים מיוחדים בצילום פנורמי. המליץ ללכת לניורולג ומרפאת כאב. חזרתי לרופא המשפחה, אך מעבר להמלצות רופא פה ולסת, לא הפנה אותי לשום צילום ובדיקה נוספת. נכון לעכשיו אני סובלת מכאבים איומים, לוקחת אופטלגין נוזלי בנוסף לארקוקסיה. טנטון באזניים, סחרחורות ובחילות. אשמח לייעוץ נוסף, כבר אינני יודעת לאן לפנות. תודה רבה

21/02/2017 | 11:08 | מאת: ד"ר הילה קליין

תחילה חשוב לברר את סיפור הירידה בשמיעה. האם חדש? מה הסיבה לכך? אם הכל תקין מבחינת אאג השלב הבא הוא בדיקות במישורים הבאים: פה ולסת אצל מומחה/ית המתעסקים במפרק הלסת ( בעיות במפרק הלסת בדכ לא ניתן לאבחן עי צילום פנורמי) בדיקת נוירולוג. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות