דימום לאחר עקירת שן בינה - שאלה חשובה מאוד!!!!!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/05/2005 | 14:59 | מאת: עינב

עקרתי שן בינה עליונה אצל מומחה כירורגי,פרטי,ללא תפרים. הגעתי הביתה והתחלתי לדמם . באיזה שהוא שלב הדימום החל להיות רציני והוא נמשך עד לשעות הלילה המאוחרות. יצאו לי כמויות גדולות של דם מהפה כאשר כל כמה שניות חלל הפה היה מתנפח מכמויות הדם והייתי יורקת לתוך שקית. הלכתי למיון בבית חולים עשו לי בין 2 ל 3 תפרים,הדימום לא הפסיק ולכן הרופא שם לי חומר שהופך להיות שחור והוא עצר את הדימום (בשעה 6.30 בבוקר חזרתי הביתה). שאלתי היא: מה יכולות להיות הסיבות לדימום? האם זו היתה טעות מצד הרופא??(יש לציין שאני לא סובלת משום מחלות ואין לי בעיה בקרישת דם. )

16/05/2005 | 12:41 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעינב יכולות להיות מספר סיבות לדימום לאחר עקירת שן בינה - חלקן קשורות במתרפא (עלייה זמנית או קבועה בלחץ הדם, וכו') וחלקן קשורות בטכניקה הכירורגית. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות