לאחר שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/01/2017 | 21:23 | מאת: שתל

רציתי לשאול האם יש איזו בדיקות או צילומים שצריך לעשות לפני חשיפת השתל או מתי יודעים שההרמת סינוס והשתל נקלטו והכל בסדר , אני פוחדת בגלל אחרי הניתוח קיבלתי צינון ושהייתי בביקורת אצל הכירוג אמר שכנראה היה לי סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח , השאלה מתי יודעים שהכל בסדר ואם צריך לעשות ואיך בודקים ואחרי כמה זמן כי נאמר לי לפני החשיפה בטוח אי אפשר אז לפי מה יידעו אם נעשה נזק או משהו להרמת סינוס ולשתל כתוצאה מהזיהום ואם כן מתי בערך?

20/01/2017 | 15:43 | מאת: ד"ר הילה קליין

אם במהלך הזמן שבין ההשתלה לחשיפה אין סמפטומים כגון הפרשה עכורה מהאף, נפיחות או כאבים . יש סיכוי סביר שהכל בסדר. לפני החשיפה נהוג לבצע צילום פנורמי. ובמהלך החשיפה רואים בוודאות האם השתל/ים נקלט/ו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות