פגיעה עצבית אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/04/2005 | 19:33 | מאת: שי

שלום, אני 3 שבועות אחרי עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה כלואה. מאז יש לי פגיעה עצבית באותו צד של הלשון - חצי לשון רדומה ואים תחושת טעם. רציתי לדעת האם זה נדיר וכמו כן מהם סיכויי ההחלמה? מה אפשר לעשות , ניתוח לתיקון?

26/04/2005 | 10:17 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשי במהלך עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה יכולה להיות פגיעה בעצב הנותן תחושה בלשון מאותו הצד. ניתן לצפות לחזרת התחושה עד שנה לאחר הפגיעה. בברכה ד"ר מיכה פלד

26/04/2005 | 19:55 | מאת: שי

תודה רבה על התשובה, רציתי לדעת מהם סיכויי ההחלמה, האם קיים סיכוי שהמצב ישאר כמו שהוא, יש מה לעשות, בכדי לזרז ריפוי ( ניתוח?) חג שמח

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות