מפרקי הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/04/2005 | 05:10 | מאת: יפית

אני באמצע טיפולי שיניים, עברתי ניתוחי חניכיים ועתה אני עושה כתרים בלסת עליונה, כל הלסת נמצאת במצב מתוחמאד ויש כמין קנקים במפרקים וכנראה שחיקת שיניים בלילה שגורמת לי לכאבי ראש, האם אפשר לעשות סד לילה, לפני סיום טיפולי השיניים האחרים, והאם זה עוזר,יש לי כמו כן רפלקס הקאה, ומאד קשה לי למשל לעשות צילומים, האם זה לא מפריע לעשות סד.

11/04/2005 | 17:11 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליפית מומלץ לבצע את הסד בגמר טיפולי השיניים. לצורך ביצוע הסד יש לקחת מידות אצל רופא שיניים . בהצלחה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות