חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/04/2005 | 14:58 | מאת: יעקב

1. האם הצמדת שיניים בחוזקה קשורה למתח? 2. הגעתי לרופא פה ולסת עקב כאבים בשרירי הלסת. הרופא לא מצא בעיה והופניתי למרפאת כאב, קבלתי כדורי אטופן בגלל חשש לדלקת שרירים. הכאבים חלפו. התופעה של הלסת שנסגרת בחוזקה עדיין קיימת. זה גורם לי לפעמים לקושי בדיבור. הופניתי לפיזיוטרפיסט שטען שאין מה לעשות וזה כנראה נובע ממתח. (לא מרגיש במתח יוצא דופן). האם אכן אין מה לעשות?

11/04/2005 | 17:06 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליעקב הידוק שיניים אכן יכול להיות קשור במתח נפשי. כדאי להתייעץ במרפאה למפרקי הלסת בנוגע לסד ליילה בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות