כאב במפרקי האצבעות והרדמות כף יד בלילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/11/2020 | 11:01 | מאת: אריאלה

לאחרונה החלו כאבים במפרקי אצבעות כף היד ותחושת שרפה. לאחר מספר ימים, כל לילה מתעוררת מכאבים חזקים. כף היד רדומה וכואבת. אני עובדת בעבודה פיזית, מפעילה את כפ היד. יש החמרה. אודה לאבחונך.

אריאלה שלום, תחושת שריפה והירדמות הינןם תוצאה של פגיעה עצבית, לרוב מלחץ ע"ג העצב. התסמונת הנפוצה הינה תסמונת התעלה הקרפלית הנובעת מלחץ על העצב המדיאני בשורש כף היד, אך עשויות להיות תסמונות אחרות. לכן, חשוב לגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד על מנת לאושש את האבחנה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד