כאב בכף היד ימין שלא מרפה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

22/10/2020 | 14:20 | מאת: ריבה

לפני ארבעה חודשים התחליו כאבים חזקים ביד בעיקר באגודל , נחלשה היכולת להחזיק בעט ודברים עדינים.קיבלתי תרופות נוגדות דלקת כמו ארקוקסיה אתופון ודבר לא עזר עברתי בדיקות כמו רנטגן אולטרסאונד ו-EMG בדיוקת דם שללו רומטיזם והראו דלקת קלה אולם שום כבר לא עזר להיפך מצבי הוחמר . כאב עז ביד עד חוסר תיפקוד מוחלט. ועכשיו 5 חודשים אחרי הכאב מתחיל לעלות לזרוע.מה קורה כאן ולאן לפנות? מיואשת

ריבה שלום, כאבים מהסוג שאת מתארת יכולים להתאים למספר אבחנות כגון דלקת בגידים, שחיקה בסחוס שבבסיס האגודל, לחץ עצבי ועוד. את מספרת על בדיקות עזר שעשית, אבל חסרים המון פרטים כגון היכן בדיוק כואב ? כמה זמן ? באלו מצבים ? גיל ? מה הרופא מצא בבדיקה הפיזיקלית ? ... ממלית לפנות למומחה לכירורגיה של היד על מנת לבצע הערכה מסודרת. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד