פציעת ספורט בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/08/2020 | 00:29 | מאת: אנני

שלום, נפצעתי פציעת ספורט בשורש כף היד - בעקבות תרגילי פלאנקים (כמו שכיבות סמיכה). כואב לי בעיקר בשורש כף היד, אין בעיה באצבעות או בכף היד עצמה פרט אולי קצת באגודל האם לפגיעה כזאת צריך בדרך כלל חבק ע ם סד או בלי סד והאם הכרחי גם לאגודל (כמה זה תורם)? האם יש פתרון אחר חוץ מחבק? אני יודעת שצריך לבדוק כל מקרה לגופו השאלה שלי באופן כללי

אנני שלום, לרוב פציעות מהזוג שאת מתארת דורשת הפסקת הפעילות המכאיבה באופן זמני ושימוש בסד לצורך הגנה ומנוחה. להערכתי, במהלך פלאנקים אין שימוש באגודל ולכן סד לשורש כף יד הינו מספק. בכל מקרה, אם לא חל שיפור, יש לגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד