כאבים בשורש ואגודל כף יד משמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/07/2020 | 21:12 | מאת: יותם

שלום רב , בן 30 , מזה 3 שנים סובל מכאבים הנ״ל עקב תאונת עבודה ראוי לציין שצילומים קודמים וMri היו תקינים לטענת הרופאים . מה אומר הפיענוח הנ״ל בשפה שאוכל להבין תודה רבה

07/07/2020 | 21:15 | מאת: יותם

שלום רב , בן 30 , מזה 3 שנים סובל מכאבים הנ״ל עקב תאונת עבודה ראוי לציין שצילומים קודמים וMri היו תקינים לטענת הרופאים . מה אומר הפיענוח הנ״ל בשפה שאוכל להבין תודה רבה

.

יותם שלום, הסתיידות ברקמה רכה נובעת משקיעת גבישי סידן ברקמה או רסיס גרמי שנשאר לאחר שבר ישן. לרוב מדובר בממצא אקראי בצילום, אך הוא יכול לעורר כאב. לפי מה שציינתי הכאבים שלך בבסיס האגודל, היכן שנמצאת עצם הטרפז - מה שמתאים לכך שההסתיידות כנראה מקורה באותה חבלה ישנה. יש חשיבות לבדיקת רופא על מנת לראות האם היא מקור הכאב. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד