פאנוח אולטרסאונד - דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

19/06/2020 | 21:19 | מאת: שרונה

שלוםרב פני כמה זמן התחיל לכאוב לי הבכף היד מתחת לאגודל והלכתי לאורטופד ועשה לי זריקת סטרואידיים תאמת לא עזר לי ואז הוא הציע לעשות לי בדיקת אולטרסאונד וזה התשובה תפליט קטן מסביב לגיד FPL בגובה ה - MCP 1 שינויים ניוונים קלים במרפק 1LP כף יד שמאל תפליט קטן מסביב לגיד FPL בגובה ה - MCP 1 האם יש לי ממה לחשוש או שהבדיקה תקינה?

שרונה שלום, בדיקת ה-אולטראסאונד מראה כי קיימת דלקת סביב הגיד שמכופף את האגודל ומעט שחיקת סחוס במפרק האגודל. לרוב, זריקת סטרואידים עוזרת לבעיה זו, אך אין טיפול שנותון מענה ב-100% הצלחה. ניתן לטפל ע"י כדורים נוגדי דלקת, פיזיותרפיה. ריפוי בעיסוק וסד מתאים. בברכה, ד"ר יהודה

22/06/2020 | 18:42 | מאת: שרונה

תודה רבה על התשובה האם ניתוח לא יעזור לי? זה כאבים ממש חזקים וזה בא בהתקפים אני עובדת באריזה כבר למעלה מ10 שנים וזה מה שגרם לזה . חוץ מכדורים וזריקה אין מה לעשות?

מציע לך להיבדק את מומחה לכירורגיה של היד על מנת לאבחן את מקור הכאב

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד