ניתוח נוירוליזיס עתידי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/06/2020 | 22:13 | מאת: נועה

שלום, אני בת 20 והופניתי לניתוח נוירוליזיס. רציתי לשאול אם הניתוח חייב להיעשות תחת הרדמה כללית או שניתן לעשות בלוק בלבד או סדציה והאם אפשר לבקש שלא לעשות בהרדמה מלאה? בניתוחים שעשיתי עד כה ההתעוררות שלי הייתה קשה גם נשימתית וגם מבחינת תופעות לוואי קשות של הקאות. תודה

נועה שלום, לא ציינת על איזה עצב מדובר. אם מדובר בעצב שהינו רחיקני לאיזור הכתף, בהחלט ניתן לבצע את הניתוח תחת בלוק של הגפה בלבד. בברכה, ד"ר יהודה

13/06/2020 | 09:22 | מאת: נועה

שלום, מדובר בעצבים הדיגיטלים ולמעשה אין לי תחושה באצבעות 2,3,4.

אז ניתן בבלוק

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד