כאבים מהמרפק כלפי מטה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

03/06/2020 | 12:16 | מאת: פ

שלום התחילו לי כאבים מהמרפק כלפי היד למטה, לפני זה התחילו לי כאבים בכתף ובזרוע (כבר חצי שנה) האם זה הקרנה למרפק ולמטה? לקחתי כדורים לדלקת שלא עזרו לי וגם פיזיותרפיה לא עוזרת , האם וולטרן יכול לרפא דלקת או שהוא רק מרגיע ומאלחש כאבים? אין פורום אורטופדיה המיועד לכתף ולזרוע אשמח אם תשיב

שלום, מקור הכאבים במרפק יכול להיות פגיעה במבנה אנטומי במרפק עצמו או הקרנה ממקום מרוחק יותר כגון הכתף או הצואר. אינני יכול אם יש קשר בין כאבי הכתף הידועים מעברך לכאב החדש במרפק או שישנה בעיה חדשה. חשוב קודם להגיע לאבחנה ברורה לפני החלטה על טיפול. לאור זאת יש תחילה להיבדקת אצל מומחה לכירורגיה של היד ולבצע בדיקות עזר כגון צילום, EMG, אולטראסאונד ... לגבי טיפול תרופתי - וולטרן הינה תרופה אנטי-דלקתית, אך תחילה יש להעריך האם בכלל מדובר בדלקת. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד