מרפק כואב דלקת טניס אלבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

19/05/2020 | 23:04 | מאת: איציק

בן 51 עם בעיה של מרפק טניס לאחר ברור אורטופד,ארקוקסיה לא פוטר את הבעיה.מציין שעובד פיזית ,מאוד מפריע ולא עובר ,כבר 3 חודשים, עובד עצות מה לעשות.תודה

איציק שלום, "מרפק טניס" הינו מצב בור נותרים קרעים מיקרוסקופים באחז הגידים המיישרים את שורש כף היד והאצבעות אל עצם הזרוע. הדבר כרוך בכאב ומחמיר במאמץ של היד. מדובר בתופעה עקשנית, אך לרוב חולפת מאליה גם ללא טיפול. ממוצע הזמן המקובל הינו כשנה וחצי. מאחר וישנו כאב המפריע בתפקוד, ניתן לטפל ע"י פיזיותרפיה, חבק למרפק, משככי כאבים וזריקת סטרואידים מקומית לאיזור. אותם מקרים שלא מגיבים לאף אחד מהטיפולים הנ"ל ועבר זמן רב יגיען אפילו לניתוח. לצערי, 3 חודשים הינה רק תחילת הדרך, אך עם הטיפולים שציינתי תוכל להרגיש הקלה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד