תסמונת התעלה הקרפלית - ריפוי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/01/2020 | 12:56 | מאת: בן יצחק

בגלל CTS אני משתמש בשעות השינה, באביזר "חבק שורש כף יד עם סד". שאלתי היא האם האביזר הזה אמור לרפא את הסינדרום או רק להקל בזמן השינה (מניעת הרדמות הזרת והחלק הסמוך של כף היד). אם קיימת היתכנות לריפוי אז לאחר כמה זמן של שימוש?

בן יצחק שלום, המטרה של סד ב-CTS היא לתת הקלה לעצב במהלך שעות השינה, על מנת להוריד ממנו לחץ. במידה ולחץ קל, הדבר יכול לגרום לריפוי, אך יש להתמיד ולחבוש את הסד 3-4 חודשים בכל לילה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד