התיעצות לגבי ניתוח בכף ךד.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/12/2019 | 16:30 | מאת: צביקה ברקוביץ

שלום לכם! נפגעתי בתאונת עבודה בשנת 2011 בכתף+עיין שמאל, מאז ערתח ניתוח להחלפת כתף, כניראאה כתוצאה מהניתוח ניפגעתי בעצביים של יד שמאל עברתי 2 ניתוחים ביד להעברת העצבים מאחורה קדימה, והניתוחים כשלו עשיתי כבר עשרות בדיקת E.M/G והןכח שיש לי C.T.S. ופגיעה בעצביים הרפאים לא רוצים לנתח אותח מחדש ויש לי נימולים 24/7 ןיש לי גם ציסטה. והם טוענים לאר כישלון שני הניתוחים אין מה לעשות ושאני צריך להתרגל ולחיות עם זה ועם המיגבלה הזאת. האם זה נכון? והאם תובלו לעזור לי? מחכה לתגובתכם צביקה

צביקה שלום, המקרה שלך נראה מורכב מאוד עם המון מידע על הפגיעות שעברת, הניתוחים והבדיקות שעשית במהלך השנים. אינני חושב כי הפורום מהווה את הפלטפורמה הנכונה לדון בכך.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד