אנא עזרתך הדחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/10/2019 | 01:07 | מאת: סובלת

9 | 01:05 | מאת: סובלת לפני כשלושה שבועות התחילו לי כאבי ראש מצד שמאל בצוואר בלסת שעברו בתשעים אחוזים ללא טיפול.הכאב העמום נותר וכאב הצואר כאילו הוא חצי תפוס ,נותר.בשעות האחרונות התחיל נימול בכף ביד כאבים מהמרפק אבל בעיקר כאב באצבעות בכרית הכף ותחןשה של נמלים(חייבת לציין שיש לי כאבים קלים גם בשתי הרגליים ובברכיים אבל רחוק מהעוצמה של היד וכאב בצואר ובשכמות). מה זה יכול לעשות?לאיזה כיוון ורופא ללכת? תודה רבה

שלום, נראה שמה שאת מתארת הוא כאב רדיקולופאתי - כאב הנובע מלחץ צוארי (לרוב של פריצת דיסק), על שורש העצבים שיוצאים מחוט השדרה הצוארי לעבר הגפה העליונה. ממליץ לבצע CT או MRI של עמוד השדרה הצוארי ולפנות לאורטופד או נוירוכירורג המומחים למחלןת עמוד השדרה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד