שבר בשורש כף יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/10/2019 | 09:30 | מאת: רחלי

שלום, שברתי את שורש כף יד שמאל,מדובר על שתי עצמות,אני חודשיים אחרי הנפילה,וחודש וחצי אחרי ניתוח שבו שמו לי פלטינה באחת העצמות. רציתי לשאול: האם זה בסדר שטיפלו רק בעצם אחת?והשנייה אמרו שתתאחה לבד אני עושה ריפוי בעיסוק+פיזיוטרפיה,ואני מרגישה בשבוע האחרון שלא רק שאין שיפור שגם תנועות שהייתי כבר עושה קשה לעשות,מה גם שכל בוקר האצבעות קשות כמו אבן,ולפעמים יש תחושה באצבעות של זרמים כאלה,האם לדעתך תקין? תודה רבה

רחלי שלום, ברוב שברי שורש כף היד בהן נשברות שתי עצמות, מספיק לטפל רק בשבר בעצם הרדיוס, ואילו השבר באולנה אינו מצריך ניתוח. התופעות שאת מתארת (קשיון, זרמים ומגבלת טווחים) הינם נורמליים בשלב זה של ההחלמה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד