אי תחושה באצבע 4 ו5 עצב אולינרי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/04/2019 | 00:31 | מאת: רותם

שלום , שברתי את המרפק ושאלתי פה מספר פעמים שברתי בקונדיל מדיאלי עקב הורדת ידיים טופלתי בטיפול שמרני . 175 מעלות יישור כיפוף מלא. אני כבר חודש מרגיש לחץ וחולשה באיזור הקמיצה והזרת ( קראתי שזה בגלל פגיעה בעצב האולינרי ) קבעתי תור לאורתופד עוד שבוע. 1. האם חודש עם מצב כזה נחשב הרבה זמן של פגיעה בעצב ויכול לגרום לפגיעה בלתי הפיכה ? 2. האם בשלב זה מטפלים בניתוח ? איזה ניתוח ומה ההשלכות שלו אם יש? 3. מה עליי לעשות בינתיים ? תודה רבה נ.ב אני בן 16 אם זה קשור לסוג הטיפול

27/04/2019 | 11:26 | מאת: רותם

וכמה עולה לעשות ניתוח אנדוסקופי?

רותם שלום, פורום זה עוסק בבעיות כירורגיה של היד במבוגרים בלבד. מפנה אותך לפורום באורטופדית ילדים להמשך התייעצות

.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד