כאבים ולחץ בפרק כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/05/2018 | 16:39 | מאת: דניאל

שלום, בן 28 ומזה מספר חודשים שאני סובל מכאבים בפרק כף היד, בשתי הידיים. התברר לי כי בכל לילה אני ישן עם אגרוף קמוץ לגמרי כנגד המיטה וכך אני מפעיל לחץ רב על פרק כף היד במשך כל הלילה. אני קם עם תחושת לחץ גדולה בפרק כף היד אשר נשארת איתי במשך כל היום וגורמת לי לכאבים. 1. האם קיים מונח רפואי המתאר את הבעיה שאוכל להמשיך ולקרוא עליו? 2. האם הטיפול המומלץ הוא מכשיר תומך לשורש כף היד אשר מבטיח שמירה על כף יד ישרה לאורך הלילה? או שקיים טיפול טוב יותר? 3. האם להערכתי מומלץ להימנע מספורט בשלב זה? אני בעיקר שוחה ועושה אימונים בחדר הכושר

21/05/2018 | 06:11 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך מתאים למונח של כיווץ בכפיפה גמיש. נסה להיעזר בסד לילה המונע כיפוף אצבעות. בכל מקרה פנה לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד