כאבים במפרק 9 חודשים לאחר החלפת מפרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

26/01/2005 | 08:49 | מאת: אופליה עוז באר-שבע

דר' גרינטל שלום רב ב 11/5/2004 נותחתי על ידך למה שמוגדר למיטב הבנתי RESURFECING ARTHROPLASTY והכל היה בסדר . בשבועיים האחרונים יש לי כאבים בירך, רעשים של עצמות מתנקשות אחת עם השניה. אתמול כבר לא יכולתי ללכת והתנועה של הרגל מוגבלת. ברגע שאני מנסה ללכת יש לי כאבים חזקים היודים מהצלקת לכיוון הברך בצד החיצוני של הרגל . מה לעשות ?

26/01/2005 | 17:32 | מאת:

לגב' עוז שלום וברכה בכל מקרה שיש בעיה חשוב לי לראות בהקדם אפשרי. לכן אבקש ממך להתקשר למרפאה ולהגיע בשבוע הקרוב למרפאה מיד בבוקר. אנא צרי קשר עם המרפאה 03-9377070. אבקש בנתיים לקחת מחר בקופת החולים בדיקת דם: שקיעת דם, ספירת דם, CRP ולבוא עם התוצאות לבדיקה. נכון שבדרך כלל מדובר על הפרעות ללא משמעות רבה וחולפות אך עלינו להיות בטוחים. לכן אראה אותך במהירות רבה. בברכה, והמתנה ד"ר גרינטל